Home
Contul Dvs.
Continut cos
Verificare cos
Contact

Abrazive pe suport
   Role
   Suport hartie
   Suport panza
   Suport Webrax
   Benzi inguste
   Coli pe hartie
   Discuri
   Bureti
   Bureti cu 2 fete
 
Cos produse
mai multe
0 produse
 
Cautare rapida
 
Folositi cuvinte-cheie ca sa gasiti produsul pe care il cautati.
Cautare Avansata
 

Date de contact

Adresa: Str. Ciocarliei 4
RO-500113 Brasov
Romania

Tel: 0040-268-475982
Tel/Fax: 0040-268-410907
Orange : 0040-745-158693
Vodafone :
- 0040-722-437015
- 0040-726-203080
- 0040-726-680712

E-Mail: office@olesch.ro
Web: www.olesch.ro

Atentie Atentie: Pot sa modific fisierul de configurare: /home/olescha/public_html/magazin/includes/configure.php. Acesta este un potential risc de securitate - setati drepturile de acces la acest fisier.
Cum cumpar? Cum cumpar?
Cum aleg produsele?

Navigheaza pe site folosind meniul din stanga, studiaza produsele si preturile si dupa ce ai gasit produsul care ti se potriveste apasa pe butonul pentru a adauga produsul in cosul de cumparaturi.

Cosul de cumparaturi
In cosul de cumparaturi apar produsele comandate, pretul pentru fiecare produs in parte si totalul general. Aici poti sa modifici cantitatea pentru fiecare produs in parte, dupa care apesi butonul Actualizeaza. Daca vrei sa comanzi mai multe produse poti folosi butonul Continua cumparaturile pentru a te intoarce la pagina anterioara sau folosind direct meniul din stanga. Daca doresti sa stergi un produs din cos bifezi la sectiunea "Scoate", dupa care dati click pe Actualizeaza. Daca doresti sa finalizezi comanda, foloseste butonul Trimite comanda.

Datele personale
Pentru a finaliza comanda este necesar sa te autentifici. In pagina urmatoare, dupa ce ai apasat pe butonul Trimite comanda, daca ai mai comandat de la noi, introdu adresa de e-mail si parola in sectiunea Client vechi si apasa butonul Continua iar daca este prima ta comanda la noi introdu in sectiunea Client nou adresa ta de e-mail si noua ta parola de 2 ori pentru a crea un cont nou.
In pagina urmatoare, Completare / Modificare date personale trebuie sa completezi datele necesare pentru expedierea comenzii. Numai daca doresti sa schimbi parola trebuie sa introduci aici noua parola de 2 ori. Dupa ce ai terminat de completat toate datele, apasa butonul Salveaza modificarile pentru a trece la ultimul pas.

Detalii finale comanda
In ultima pagina, sunt afisate datele personale necesare expedierii comenzii si cosul de cumparaturi. Daca doresti sa modifici cosul de cumparaturi apasa pe butonul Modifica cosul de cumparaturi iar daca doresti sa modifici datele personale apasa pe butonul Modifica datele personale.
Ultimul pas reprezinta alegerea metodei de plata si folosirea butonului Datele sunt corecte, trimite comanda.
In orice moment daca intampini probleme sau erori in efectuarea comenzii, contacteaza-ne prin telefon sau email. E-Mail office@olesch.ro ; Telefon : 0268-475982 ; 0745-158.693; 0722-437015Reguli de confidentialitate:OLESCH.RO respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. OLESCH.RO se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. OLESCH.RO nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terte persoane fizice sau juridice.
Continua
Publicitate
 
  Design by WebdesignBv.ro